To spletno mesto ima omejeno podporo za vaš brskalnik. Priporočamo, da preklopite na Edge, Chrome, Safari ali Firefox.

AIKŌ. MATCHA JE ZNOVA POPOLNOMA RAZPRODANA; HVALA, HVALA, HVALA 🤍 V MESECU MAJU, KOT VSAKO LETO, ZA VAS PRIPRAVLJAMO MANJŠE PRESENEČENJE; DA BI IZVEDELI, KAJ, SE (PROSIMO) PRIJAVITE SE NA NAŠO MAILING LISTO OZIROMA SPREMLJAJTE NAŠ INSTAGRAM KANAL 🤍 NEVERJETNI STE! 🥹

Navodila za pripravo tekme

KLASIČNA PRIPRAVA:

1/2 čajne žličke oziroma 1 bambusovo žličko matche (manj kot 1g) damo v skodelico in predlijemo s 30ml vode s temperaturo cca. 70 °C. Z bambusovo metlico skozi celoten postopek mešamo in ustvarjamo gladko peno. Dodamo cca. 70ml vode in po potrebi še dodatno z mešanico.
Da bi zaznali dodaten užitek polnosti arome čaja, ga pred požirkom zadržimo in zavrtimo po ustih.

DODATNE MOŽNOSTI PRIPRAVE:

Matcho lahko pripravimo tudi, v kolikor nam klasična japonska priprava čaja ni najbolj blizu, na bolj sodobne načine: 1/2 čajne žličke matche lahko med postopnim pečenjem dodamo v penilec za mleko in/ali jo s svojim najljubšim mlekom pripravimo v mešalniku ali stresalnik-ju.
Pri tem načinu priprave sami največkrat uporabljamo kokosovo ali riževo mleko, za piko na i pa ji lahko dodamo še smetano klasičnega ali rastlinskega izvora.

IZ SRCA HVALA ZA VAŠO LJUBEZEN IN PODPORO NAM POMENI(TE) ZARES OGROMNO.

Voziček

čestitke! Vaše naročilo izpolnjuje pogoje za brezplačno pošiljanje Vi ste ||znesek|| stran od brezplačne dostave.
Ni več izdelkov na voljo za nakup

Vaš nakupovalni voziček je prazen