To spletno mesto ima omejeno podporo za vaš brskalnik. Priporočamo, da preklopite na Edge, Chrome, Safari ali Firefox.

NE VEMO ZARES, KAJ NAPISATI; DO NEBA IN NAZAJ HVALA, VSEM. STRNEMO MISLI, ODPOŠLJEMO VAŠE PAKETE IN SE JAVIMO 🤍 POPOLNOMA BREZ BESED SMO, RES RES RES IZ SRCA HVALA.

Tema oddaje

Sodobna trgovina, zgrajena za hitrost

SPOZNAJTE NAŠO AIKŌ. MATCHO:

SVEŽINA

Če želimo, da je matcha dobra, mora biti sveža, zato višji ceni navkljub pri preprosto matcha (vedno) naročujemo manjše količine matche; trenutna zaloga je bila tako zmleta in zapakirana natanko 26. JUNIJA 2024.

KAKOVOST

aikō. matcha je, to zagotavljamo, daleč najbolj kvalitetna matcha, kar jo je mogoče dobiti v Sloveniji; poskusite jo in se o tem, kakšna je oz. bi morala biti kvalitetna matcha, prepričajte tudi sami.

PRIDELAVA

Kot se za najbolj kvalitetno matcho v Sloveniji spodobi, je aikō. matcha pridelana v Kyotu (Uji) na Japonskem in narejena iz ročno obranih lističev, ki so na mlinskem kamnu ročno zmleti v fini prah.

SKRB ZA ZDRAVJE

Matcha je živilo z največjo vsebnostjo antikosidantov, hkrati pa ima uživanje le-te anksiolitične učinke, z njo skrbimo za svoje možgane, pomaga pri kurjenju maščob ter krepi naš imunski sistem.

5 RAZLOGOV, ZAKAJ ENOSTAVNO MORATE ZAČETI UŽIVATI AIKŌ. MATCHO 🍵

VISOKA VSEBNOST ANTIOKSIDANTOV

Matcha vsebuje 137x več antioksidantov kot navadni zeleni čaj, 17x več kot borovnice in 6x več kot goji jagode.

Z uživanjem antioksidantov preprečujemo poškodovanje naših celic, s čimer močno zmanjšamo možnosti za nastanek bolezni, kot so sladkorna bolezen, rak, infarkt in različna vnetja, hkrati pa zaviramo staranje organizma.

V matchi pa lahko poleg vsega naštetega najdemo tudi ogromno vitaminov in mineralov (vitamini A, C, E, kalcij, kalij, železo,...) ter tein.

ANKSIOLITIČNI UČINKI

Matcha zeleni čaj je, kot je to japoncem znano že več stoletij, polna anksiolitičnih učinkov in pomaga pri strahu, tesnobi in občutkih nemoči.

Občutek pomirjenosti se po zaužitju matche pojavi zato, ker ta aktivira dopaminski receptor D1 in serotoninski receptor 5-HT1A, kar močno vpliva na takojšnje zmanjšanje občutka tesnobe.

SKRB ZA NAŠE MOŽGANE

Matcha je naravni brain-booster, kar pomeni, da bomo z rednim uživanjem le-te izboljšali svoje kognitivne sposobnosti, povišali raven koncentracije/pozornosti, se znebili "megle v glavi" ter močno zmanjšali možnost za demenco.

KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA

Pitje matche nam močno pomaga pri krepitvi našega imunskega sistema in hkrati skrbi za razstrupitev našega telesa/organizma.

KURJENJE MAŠČOB

Zanimivo je, da s pitjem matche hitreje kurimo naše maščobe, saj ta za 40% poviša našo termogenezo in tako spodbudi porabo kalorij.

KAJ O NAS PRAVITE VI?

Tale vaša matcha je enostavno najboljša, pa jih res nisem malo preizkusila. Ostajam zvesta že več let. Pač res nima konkurence.

VANJA

Živjo! Sem dobila včeraj vaš paketek in danes sem jo že poskusila. Waw, to pa je prava nova doba matche zame 😊 Tako prijeten okus, nič grenak - res čisto druga kot pa sem jo bila vajena do sedaj. Tole bi res moral vsak probati, da bi bila izkušnja tista taprava - odlična 🤍

TINA

Jaz pravkar uživam ob božanskem matcha latteju. 🥰💚💚 Res najboljša matcha. Hvaležna sem, da sem si podarila to izkušnjo. Podelim kakšno fotko v prihodnosti 😊

ANJA

Aiko matcha je pa res noro dobra. Jaz se kar topim od užitka, ko jo pijem 🥰

DARJA

Matcha je odlična! Naročila sem si jo brez da bi jo že kdaj prej poskusila. Pa mi ni žal, dobili ste redno stranko 🙈😊

PETRA

To je res najboljša matcha! Enkrat sem kupila od ******, ko nisem poznala vaše... v tem času spoznala vas... ***** matcho vrgla v smeti... grozno temna rjava barva, smrdi 🤮

ANETA

Zares noro dobra matcha 🌱 sem jih imela že malo morje, ampak ta je res najboljša 💚

MAJA

Še zmeraj najboljša - aiko preprosto matcha, ki poboža telo in dušo. Meni je kot en topel objem 🤗💚

ŠPELA

IZ SRCA HVALA ZA VAŠO LJUBEZEN IN PODPORO NAM POMENI(TE) ZARES OGROMNO.

Voziček

čestitke! Vaše naročilo izpolnjuje pogoje za brezplačno pošiljanje Vi ste ||znesek|| stran od brezplačne dostave.
Ni več izdelkov na voljo za nakup

Vaš nakupovalni voziček je prazen