To spletno mesto ima omejeno podporo za vaš brskalnik. Priporočamo, da preklopite na Edge, Chrome, Safari ali Firefox.

NE VEMO ZARES, KAJ NAPISATI; DO NEBA IN NAZAJ HVALA, VSEM. STRNEMO MISLI, ODPOŠLJEMO VAŠE PAKETE IN SE JAVIMO 🤍 POPOLNOMA BREZ BESED SMO, RES RES RES IZ SRCA HVALA.

Dobrobiti pitja match

Veste, kaj zamujate, če ne pijete matche?

Ta ceremonialni japonski čaj je namreč poln pozitivnih učinkov. Za razliko od "normalnih" zelenih čajev, matcha ohranja vse koristi čajevca. Kako to, se sprašujete? čeprav zeleni čaj prinaša ogromno koristi za telo, zna voda izvleči velik del le-teh le iz lista čajevca; pri matchi liste čajevca mešajo v fini prah, kar jim omogoča, da jih kar največ ohranijo.

Matcha vsebuje 137x več antioksidantov kot navadni zeleni čaj, 17x več kot borovnice in 6x več kot goji jagode. Polna je tudi vitaminov in mineralov (vitamini A, C, E, kalcij, kalij, železo,...), seveda pa vsebuje tudi tein. Pospešuje metabolizem, znižuje slabi holesterol, uporabo raka ter pomaga pri stresu.

Poleg tega pa pitje matche pripomore tudi k krepitvi našega imunskega sistema in razstrupljanju našega telesa. Zanimivo je, da z pitjem matche hitreje kurimo naše maščobe, saj ta za 40 % poviša našo termogenezo in tako spodbudi porabo kalorij.

Matcha pa je, kot je to japoncem znano že več stoletij, tudi polna anksiolitičnih učinkov in pomaga pri strahu, tesnobi in občutkih nemoči; občutek pomirjenosti se po izužitju matche pojavi zato, ker ta aktivira dopaminski receptor D1 in serotoninski receptor 5-HT1A, kar močno vpliva na takojšnje zmanjšanje občutka tesnobe.

IZ SRCA HVALA ZA VAŠO LJUBEZEN IN PODPORO NAM POMENI(TE) ZARES OGROMNO.

Voziček

čestitke! Vaše naročilo izpolnjuje pogoje za brezplačno pošiljanje Vi ste ||znesek|| stran od brezplačne dostave.
Ni več izdelkov na voljo za nakup

Vaš nakupovalni voziček je prazen