To spletno mesto ima omejeno podporo za vaš brskalnik. Priporočamo, da preklopite na Edge, Chrome, Safari ali Firefox.

BREZ BESED SMO; AIKŌ. MATCHA NA ŽALOST/SREČO NI ZDRŽALA DO KONCA BF AKCIJE IN JE ZNOVA RAZPRODANA 🥹 IZ SRCA HVALA, VSEM; RES STE NEVERJETNI 🤍

Pravno obvestilo


Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se lahko kupec v primeru težav poveže telefonsko ali po elektronski pošti. V primeru težav se lahko kupec po pomoč obrne na tel. št. 031 660 872. Pritožba se odda preko elektronskega naslova aiko@preprostomatcha.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik bo v 5 delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh morebitne spore rešiti sporazumno. Če sporazumna rešitev spora ne bo dosežena, je za reševanje vseh sporov med ponudnikom in kupcem izključno krajevno pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani. Ponudnik in kupec kot udeleženca v elektronskem poslovanju medsebojno priznavata veljavnost elektronskih sporočil na sodišču.

Splošne pogoje poslovanja je sprejel lastnik spletne trgovine Preprostomatcha v Ljubljani, dne 24.07.2021.

Voziček

čestitke! Vaše naročilo izpolnjuje pogoje za brezplačno pošiljanje Vi ste ||znesek|| stran od brezplačne dostave.
Ni več izdelkov na voljo za nakup

Vaš nakupovalni voziček je prazen