This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

BREZ BESED SMO, DO NEBA IN NAZAJ HVALA; CELOTNO ZALOGO, KI NAJ BI ZDRŽALA VSAJ MESEC DNI, SMO RAZPRODALI V MANJ KOT ENEM DNEVU 🥹 RES IZ SRCA HVALA, VSEM.

DOBROBITI PITJA MATCHE


Veste, kaj zamujate, če ne pijete matche?

Ta ceremonialni japonski čaj je namreč poln pozitivnih učinkov. Za razliko od "normalnih" zelenih čajev, matcha ohranja vse koristi čajevca. Kako to, se sprašujete? Čeprav zeleni čaj prinaša ogromno koristi za telo, zna voda izvleči velik del le-teh le iz lista čajevca; pri matchi liste čajevca zmeljejo v fini prah, kar ji omogoči, da jih ohrani kar največ.

Matcha vsebuje 137x več antioksidantov kot navadni zeleni čaj, 17x več kot borovnice in 6x več kot goji jagode. Polna je tudi vitaminov in mineralov (vitamini A, C, E, kalcij, kalij, železo,...), seveda pa vsebuje tudi tein. Pospešuje metabolizem, znižuje slabi holesterol, preprečuje raka ter pomaga pri stresu.

Poleg tega pa pitje matche pripomore tudi h krepitvi našega imunskega sistema in razstruplja naše telo. Zanimivo je, da s pitjem matche hitreje kurimo naše maščobe, saj ta za 40% poviša našo termogenezo in tako spodbudi porabo kalorij.

Matcha pa je, kot je to japoncem znano že več stoletij, tudi polna anksiolitičnih učinkov in pomaga pri strahu, tesnobi in občutkih nemoči; občutek pomirjenosti se po zaužitju matche pojavi zato, ker ta aktivira dopaminski receptor D1 in serotoninski receptor 5-HT1A, kar močno vpliva na takojšnje zmanjšanje občutka tesnobe.

IZ SRCA HVALA ZA VAŠO LJUBEZEN IN PODPORO NAM POMENI(TE) ZARES OGROMNO.

Nakupovalna košarica

Iskrene čestitke, vaše naročilo bomo dostavili brezplačno. Od brezplačne poštnine ste oddaljeni še €50,00 EUR
Izdelek na žalost več ni na voljo

Vaša nakupovalna košarica je zaenkrat še prazna